Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bermude pentru slabit Biomed Slip
48 lei
Brand
M
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Indicatii:

Pentru slabit si inlaturarea celulitei. Daca doriti sa reduceti kilogramele in plus folositi Biomed Slip bermude peste care va imbracati normal. Nimeni nu va stii ca dumneavoastra transpirati sub imbracaminte. Va puteti misca liber in locuinta, sta in fotoliu sau merge la cumparaturi. In acest mod puteti reduce din greutate fara infometare pana la 200 g. zilnic, din grasimile acumulate.

Produsul poate fi schizitionat online la:
http://sanatateee.ro/biomed-slip-1buc-p-3524.html

Compozitie:
BIOMED SLIP "M" - PANTALONI PENTRU SLABIT. BIOMED SLIP este un produs fabricat dintr-o folie speciala de foarte buna calitate.

Administrare:
Se imbraca pe corp sub imbracaminte si se poarta astfel aproximativ 3 ore pe zi.

Actiuni:
Universal, elegant, practic si confortabil, BIOMED SLIP este anume conceput pentru a elimina surplusul de grasimi din zonele cele mai critice ale corpului: talie, abdomen, coapse, solduri. Celulita va dispare complet, iar pielea isi va recapata aspectul neted si elasticitatea adecvata. Utilizandu-l regulat si in acelasi timp facand miscari fizice normale, se vor obtine rezultate vizibile dupa doua saptamani. Straturile de grasimi de pe parþile de corp menþionate vor fi eliminate foarte repede, fara infometare sau fara a se impune o alta dieta. Se poate utiliza in timpul vizionarii TV sau mergand la cumparaturi.
Din Gura in Gura